Installateurs

Installateurs van KNX kunnen in de eerste plaats bij ons terecht voor opleidingen en workshops betreffende de diverse facetten van het KNX-systeem. Starters kunnen het systeem leren kennen in onze Basis opleiding. Zij die de grondslagen al onder de knie hebben en reeds een basiscertificaat behaald hebben, kunnen hun kennis verdiepen in onze Advanced opleiding. Hiervoor zijn zij welkom in ons studiecentrum. 

Maar we geven ook ondersteuning in de praktijk. Al doende leert men en dat is in deze niet anders. Installateurs die nog niet veel ervaring hebben opgedaan, kunnen terugvallen op de onze. In elk stadium van het bouwproces kunnen installateurs op ons beroep doen.

We staan hen bij in het correct en volledig opstellen van de offerte. Een correct beeld opbouwen van de nodige werken en benodigde materialen, een inschatting maken van het vereiste aantal werkuren,…

We helpen bij het plannen van het systeem en de noodzakelijke bekabeling op basis van de plattegrond van het gebouw waar de installatie zal geplaatst worden.

We geven handige tips en tricks bij het leggen van de kabels en plaatsen van systeemcomponenten. Zeker in deze fase kunnen creatieve oplossingen tijd en inspanning uitsparen.

We ondersteunen bij het bekabelen van de kast, zodat de opstelling niet enkel geschikt is voor de op dat moment te plaatsen componenten, maar reeds klaar is voor eventuele latere toevoegingen.

We assisteren bij de programmering van delen of het geheel van de installatie volgens de wensen van de klant zoals voorzien in de offerte.

Bovendien kunnen installateurs die het engagement aangaan om met ons samen te werken ook gebruik maken van onze demoruimte om hun potentiële klanten te ontvangen. In deze toonzaal, die volledig is uitgerust met KNX-domotica, kunnen ze de uitgebreide mogelijkheden van het systeem uiteenzetten en hun klanten de voordelen ervan persoonlijk laten ervaren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x